Quines són les millors eines per teletreballar?

Existeixen moltes eines excel·lents disponibles per als professionals que teletreballen. Algunes de les millors ajudes per a treballar en remot són les següents:

Plataformes de comunicació en línia: Diverses opcions per a plataformes de comunicació en línia, com ara Slack, Microsoft Teams, Zoom, Google Meet i Skype, que permeten als treballadors comunicar-se entre ells en temps real i mantenir-se connectats.

Eines de gestió de projectes: Hi ha molts instruments de gestió de projectes disponibles com Trello, Asana, Monday, Jira, etc. que ajuden a organitzar les tasques i a mantenir el control dels terminis del projecte.

Eines de compartició de fitxers: Plataformes com Dropbox, Google Drive, OneDrive i Box permeten compartir i col·laborar en documents, presentacions i altres fitxers.

Programari de videoconferència: També existeixen moltes opcions per a programari de videoconferència, com ara Zoom, Skype, Google Meet, etc., que permeten mantenir reunions virtuals en línia i connectar-se cara a cara amb els seus companys de feina.

Programari de control de temps: Com ara RescueTime, Toggl, Time Doctor, etc., ajuden a fer seguiment del temps que passen en tasques específiques i a mantenir el control de la seva productivitat.

Eines de xarxes socials empresarials: Les xarxes com LinkedIn, Yammer, i Slack Connect, permeten les persones connectar-se amb altres professionals del seu camp, compartir informació i connectar-se amb altres membres de l'equip.

Gràcies per llegir aquest article. Esperem que hagi estat d'interès.

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram