Oferta publicada el 03/10/21

Senior Full Stack Engineer

Vistaprint
Informàtica i telecomunicacions

Descripció de la oferta

DESCRIPCIÓ TRADUÏDA AUTOMÀTICAMENT DE L'ANGLÈS

Qui som

Vistaprint és el líder de la indústria en productes físics i digitals personalitzats. Fem més de 17 milions de clients globals per fer una impressió, i estem alimentats per una tecnologia innovadora i de pensament. Animem als nostres enginyers a pensar com a propietaris, a continuar actuant petits a mesura que creixem. Cada equip construeix els seus propis fulls de ruta, i tria els llenguatges de programació i les tecnologies que els convenen millor. Això ens ajuda a tenir un gran impacte en l'empresa, encara que sentint-nos petits i insignificants.

Just l'any passat, Vistaprint va generar $ 1.508B en ingressos a través de productes impresos personalitzats, cartell, roba, llocs web i més.

La missió de la Tribu de Grans Assorments per oferir solucions que integri centenars de milers de variants de producte en la Vistaprint Platform, que és essencial per augmentar la quota de mercat en l'espai Promocional, Apparel . Gifts (PPAG), una indústria de 2.4 700 milions de dòlars.

Què faràs

Com a Enginyer de Programari Sènior en Grans Assistències, s'espera que col·laboreu amb múltiples equips, enteneu el domini de negocis, les solucions de disseny i la direcció tècnica sense necessitat de supervisió i direcció directa.

Aquí hi ha alguns exemples del que hem construït abans perquè pugueu tenir una idea:
Una pàgina de catàleg que permet als compradors cercar productes utilitzant una plataforma de recerca i descobriment de SaaS.
Vistes curades generades automàticament del nostre catàleg de productes que permeten als clients trobar fàcilment el que busquen.
Una eina que permet al negoci gestionar eficientment els preus de 10.000 productes i més de 300.000 variants.
Experiències integrades amb els micro frontals i API d'altres tribus
També col·laborareu amb els vostres companys per construir un entorn per a la retroalimentació oberta i el desenvolupament personal
Les vostres qualificacions

A Vistaprint, valorem les experiències que els membres individuals de l'equip afegeixen a la nostra cultura. Si us plau, no dubtin a aplicar-ho encara que no compleixin les qualificacions exactes, esperem poder aprendre més sobre tu!
Proveneix experiència en disseny orientat a objectes en llenguatges com JavaScript, C., .NET, Java, Ruby, Python o un altre llenguatge per dissenyar serveis/microservices.
Experiència en la construcció de components React.JS reutilitzables per a microfrontals.
Anterior fons en col·laboració amb les parts interessades per entendre les seves necessitats i treballar amb el vostre equip per crear una solució de programari des de zero.
La familiaritat amb fer una integració contínua i una part contínua de com construïm programari (usem Gitlab).
Capacitat per proveir i executar infraestructura com a codi a AWS.
Per què t'encantarà treballar aquí?

Ser a Vistaprint significa que no veus el treball com un edifici, un escriptori o un pis de fabricació. Ho veuen com una oportunitat de fer un pas endavant en el seu viatge de carrera, i la seva vida. Ens esforcem per donar-te tot el que necessites per aprendre, créixer i tenir èxit. A través de la innovació, la col·laboració i l'exposició perpètua al que és el següent, sempre empenyem els límits i ampliem els nostres horitzons. Abrasem l'oportunitat d'operar fora de la nostra zona de comoditat per descobrir què som capaços de fer. Alguns podrien dir que això és un repte; nosaltres l'anomenem un altre gran dia de treball.

Vistaprint ha rebut nombrosos reconeixements, incloent una puntuació perfecta de 100 en l'Índex d'Igualtat de la Fundació de Campanya dels Drets Humans (2021) que ens anomena Millors Llocs per a la Igualtat LGBT. També vam guanyar un lloc com un dels millors llocs de treball remots dels Estats Units i a la llista de Boston Best Places to Work de Built In. A més, el CEO de Vistaprint, Robert Keane, va ser honrat recentment amb el premi de Millors CEOs de Comparably, i el va llistar entre els principals CEOs segons els empleats. Vistaprint ofereix nombrosos sistemes de suport, incloent grups de recursos d'empleats com Pride, Mosaic i Dones en tecnologia, i comunitats d'interessos especials per fomentar la consciència, el respecte i la inclusió dins del lloc de treball.

Som el primer remot

El 2020, Vistaprint va adoptar un model i cultura d'operació de primer pla remot. Hem sentit dir als membres del nostre equip que tenir la llibertat, l'autonomia i la confiança mútua per a treballar des de casa i, la capacitat d'operar quan són més productius, els faculta per a ser els seus millors. Vistaprint també proporciona espais de col·laboració perquè els membres de l'equip treballin físicament junts quan sigui segur fer-ho i quan la col·laboració en persona ofereixi els millors resultats. En l'actualitat podem contractar membres d'equips remots en més de 30 Estats Units, així com a diversos països d'Europa, entre ells Espanya, Alemanya, el Regne Unit, la República Txeca, els Països Baixos i Suïssa.

Quant a nosaltres

Com a potència de comerç electrònic, Vistaprint crea valor de client (i delit) a través de la tecnologia accessible i d'avantguarda. Som el soci comercial de milions de petites empreses de tot el món. Durant més de 20 anys, hem ajudat les petites empreses a mirar i sentir-se creïbles a través de productes i solucions de màrqueting d'alta qualitat que inclouen senyalització, taquilla de logotip, productes promocionals, màscares, volants, postals, targetes de visita, llocs web i màrqueting digital. Amb Vistaprint, les petites empreses són capaces de crear i personalitzar el seu màrqueting amb eines digitals de fàcil ús i plantilles de disseny, o rebent suport de disseny gràfic expert. El 2020, Vistaprint va adquirir 99 dissenys per ampliar la seva oferta de disseny a través d'una comunitat mundial de més de 150.000 dissenyadors amb talent per facilitar als dissenyadors i clients treballar junts per crear dissenys que els agraden. Vistaprint se centra en fer un gran màrqueting i disseny accessible per a tots els petits propietaris de negocis, permetent-los crear una imatge de marca cohesiva per al seu ús en la botiga, en línia i en la marxa.

Employer d'oportunitat igual

Vistaprint, una empresa de Cimpress, és una emissora d'igualtat d'ocupació. Tots els candidats qualificats rebran consideració per a l'ocupació sense tenir en compte la raça, el color, el sexe, l'origen nacional o ètnic, la nacionalitat, l'edat, la religió, la ciutadania, la discapacitat, la discapacitat, la condició mèdica, l'orientació sexual, la identitat de gènere, la presentació de gènere, el nom legal o preferit, l'embaràs, l'estructura familiar, l'estatut de veterà o qualsevol altra base protegida per les lleis o reglaments dels drets humans. Aquesta llista no és exhaustiva i, de fet, en molts casos, ens esforcem per fer més del que la llei exigeix.

Jornada laboral

Flexible

Salari

No disponible

Altres ofertes que et poden interessar

Joier
DIVAINteam
Comptable Senior
SPIN (Grup Ford)
Web Developer
Empresa de programació
Psicolèg/oga clínic
Psicología & Infertilidad
Aplica a aquesta ofertaSubscriu-te al nostre butlletí

Comparteix aquesta oferta amb algú a qui li pot ser útil:

Teletreballa.com

info@teletreballa.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram