Oferta publicada el 06/11/21

Responsable de projectes educatius i campanyes ambientals

Lavola 1981
Educació, formació i investigació

Descripció de la oferta

Actualment seleccionem una persona proactiva, amb iniciativa, resolutiva, creativa i resilient, acostumada al treball en equip i liderar assertivament persones al seu càrrec, per tal de dissenyar, desenvolupar i fer el seguiment de projectes (campanyes de proximitat), exercint el control tècnic i econòmic, la gestió dels recursos humans, dades i materials, garantint el compliment dels criteris de qualitat i de sostenibilitat d’Anthesis Lavola.

 BARCELONA - BARCELONÈS - 08022 BARCELONA

Detall de les funcions del lloc de feina

 Exercir el control tècnic i econòmic del projecte, mantenint el contacte entre la direcció i el client.  Detectar i dotar els projectes dels recursos humans necessaris i garantir la seva correcta gestió.  Coordinar les tasques dels tècnics sota la seva responsabilitat i assegurar la qualitat i els terminis de lliurament, d'acord amb les directrius establertes.  Assegurar la transferència dels coneixements, la metodologia i la política de l'empresa i detectar la formació bàsica necessària dels membres de l'equip.  Interpretar dades de les campanyes de manera analítica per extreure’n conclusions i proposar noves accions i millores si és necessari.  Redactar ofertes, informes i memòries tècniques, presentació de resultats, i elaborar escandalls i pressupostos.  Disseny de metodologia de campanyes en la implantació de nous sistemes de recollida de residus municipals.  Disseny per la recollida de dades i avaluació de l’impacte de les campanyes.  Coneixements dels diferents sistemes de recollida de residus municipals.  Disseny d’estratègies de comunicació segons tipus d’implantació/campanya.

Requisits

  • TÍTOL DE GRAU
  • títol de grau - ciències ambientals
  • Competències / coneixements:  Titulació universitària de la vesant científica i/o tecnològica (ciències ambientals, biologia, geografia, enginyeria, etc).  Coneixements en la gestió de campanyes de sensibilització a la ciutadania i residus.  Experiència en la direcció i coordinació d'equips i en la presa de decisions.  Afinitat pels projectes tecnològics i d’anàlisi de dades.  Bona capacitat de comunicació i disposició per al treball en equip.  Capacitat organitzativa i habilitat en la redacció d'ofertes, informes i memòries tècniques.  Caràcter obert i capacitat de relació amb els integrants de l'equip.  Domini de l’anglès (C1).  Disponibilitat per desplaçar-se (imprescindible carnet B1).  Serà imprescindible experiència: o Mínima de 2 anys en la gestió de projectes. o En elaboració d’ofertes i atenció al client. o Domini avançat en Excel.

Condicions del lloc de treball

  • Contracte laboral indiferent
  • Jornada completa
  • Altres beneficis:  Formar part d'una organització que treballa per aconseguir un món més sostenible.  Bon ambient de treball.  Incorporació immediata (oficina de Barcelona o Manlleu).  Jornada completa en horari flexible (de dilluns a dijous de 8h a 17h i els divendres de 8h a 15h).  Teletreball (actualment 5 dies a la setmana).  Retribució negociable segons la teva experiència.  Retribució flexible (assegurança mèdica, guarderia, menjar i/o tiquet transport).  Contracte 6+6 (possibilitats estabilitat).

Tipus de contracte

Indefinit

Jornada laboral

Completa

Salari

No disponible

Altres ofertes que et poden interessar

Aplica a aquesta ofertaSubscriu-te al nostre butlletí

Comparteix aquesta oferta amb algú a qui li pot ser útil:

Teletreballa.com

info@teletreballa.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram