Oferta publicada el 19/01/22
Informàtica i telecomunicacions

Desenvolupador backend senior

Cluber

Descripció de la oferta

DESCRIPCIÓ TRADUÏDA AUTOMÀTICAMENT DEL CASTELLÀ

Cluber tracta de resoldre els principals dolors de les entitats esportives i el seu entorn (socis, esportistes, tutors, aficionats i administració pública), digitalitzant i automatitzant els principals processos administratius.

 

Ens trobem en un moment important en el qual ens espera un gran creixement. Hem de millorar els serveis existents per als nostres clients i afegir noves funcionalitats que aportin valor al seu dia a dia.

Per a dur-ho a terme busquem desenvolupadors i desenvolupadores backend amb experiència suficient perquè ens faci millors, ens ajudi en la implementació de bones pràctiques i sigui un referent per a noves contractacions en Back-end. Que ens aporti sumant múscul i, sobretot, preparant el futur del producte.

Què faràs en Cluber?

Hauràs de crear codi simple i mantenible així com millorar el ja existent de manera contínua. Ara mateix Cluber ja és usat per milers de persones però esperem que creixi molt més, així que hauràs de tenir-ho en compte.

Seràs part d'un equip, col·laborant amb altres desenvolupadors, product manager... i formaràs part de la presa de decisions aportant el teu coneixement tècnic a les solucions proposades i la planificació de les mateixes

Què demanem?

Més enllà de la teva actitud i qualitat humana, que són el nostre primer criteri de selecció, ens agradaria que complissis amb:

Ets un jugador d'equip. Reps i aportes ajuda als teus companys.
T'agrada resoldre problemes mitjançant solucions de qualitat.
Coneixements sòlids de programació orientada a objectes, patrons de disseny de programari, codi net i arquitectura hexagonal.
Tens experiència creant tests.
Ets bo comunicant.
Més enllà de la part tècnica et preocupes pel producte i com afecten els teus desenvolupaments a l'usuari final.
Has creat o treballat amb algun workflow d'integració o desplegament continu.
Encara que no esperem que coneguis totes, sí que ens agradaria que estiguessis familiaritzat amb gran part de les tecnologies del nostre stack:

PHP
Symfony
MySQL
Git
Docker
Jenkins
Serveis AWS
Vuejs
Què oferim?

Banda salarial entre 32K i 36K euros bruts
32 hores setmanals que podràs realitzar en 4 o 5 dies a la teva elecció.
Jornada flexible (de veritat). Simplement demanem que coincideixis un mínim d'hores amb la resta de l'equip per a facilitar la coordinació, especialment quan l'equip creixi.
Treball 100% remot i possibilitat d'acudir a oficina
Contracte indefinit
24 dies de vacances (22 + vespres de Nadal i Any nou)
Equip complet de treball que enviem a la teva casa: Portàtil Slimbook o Macbook, monitor, ratolí, teclat i auriculars+micròfon perquè puguem comunicar-nos.
Fomentem i invertim en formació contínua, tant general per a tot l'equip com específica per a tu.

Tipus de contracte

Indefinit

Jornada laboral

Flexible

Salari

Banda salarial entre 32K i 36K euros bruts

Altres ofertes que et poden interessar

Aplica a aquesta ofertaSubscriu-te al nostre butlletí

Comparteix aquesta oferta amb algú a qui li pot ser útil:

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram