Oferta publicada el 24/03/23
Informàtica i telecomunicacions

Data Specialist

Hannun

Descripció de la oferta

Si ets una persona amb habilitats en maneig de dades i processos, tens facilitat de treball en equip tant presencial com en remot, proactiva, detallista i orientada als objectius, t'estem buscant!

El nostre candidat ideal té experiència en SQL Server, té mentalitat resolutiva, domina un ampli llenguatge en matèria de programació i estadística i posseeix dots comunicatius per a la contextualització de dades a la resta de l'equip.

Valorarem de manera positiva tot el valor afegit que puguem sumar junts!

Aquestes seran les teves principals responsabilitats:

  • Extracció de dades des de múltiples fonts i usant diferents mètodes de connexió (SQL, API, MS Excel, xml, etc.) Ús d'API per a l'intercanvi de dades.
  • Detecció i correcció d'errades (invàlids, omesos, duplicats, fora de les regles de negoci…).
  • Anàlisi: mitjançant la selecció de les tècniques més adequades i la construcció dels models de processament (models predictius, classificació, agrupació…)
  • Generació de reports, dashboard i KPIs, tant demanats com suggerits de forma proactiva, que ajudin a assolir els objectius de l'empresa.

 

Número de vacants ofertades:

1

Tipus de contracte

Indefinit

Jornada laboral

Completa

Salari

25 y 30k

Altres ofertes que et poden interessar

Aplica a aquesta ofertaSubscriu-te al nostre butlletí

Comparteix aquesta oferta amb algú a qui li pot ser útil:

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram