Oferta publicada el 24/01/23
Educació, formació i investigació

Analista de dades

TELUS International

Descripció de la oferta

TELUS International AI-Data Solutions col·labora amb una comunitat diversa i brillant per ajudar els nostres clients a millorar els seus models d'intel·ligència artificial i aprenentatge automàtic. El treball de la nostra comunitat de IA contribueix a millorar la tecnologia i les experiències digitals de moltes persones a tot el món. La nostra comunitat d'IA treballa en una plataforma pròpia de capacitació d'IA patentada que maneja tota mena de dades (text, imatges, àudio, vídeo i geolocalització) en més de 500 idiomes i dialectes. Oferim oportunitats flexibles de treball en remot per a apassionats dels idiomes. Les feines són a temps parcial i no hi ha un horari fix. Siguis qui siguis, vinguis d'on vinguis, uneix-te a la nostra comunitat global d'IA.

Tasks

Estem buscant un analista de dades de parla espanyola per a un projecte destinat a millorar el contingut i la qualitat de mapes digitals, que utilitzen milions d'usuaris a tot el món. El lloc és per a algú que es fixi en els detalls, que li agradi investigar i que tingui un bon coneixement de la geografia nacional i local.

Aquest lloc d'autònom és d'horari flexible: es pot organitzar com vulgui sempre que hi hagi feina disponible. S'espera que completi tasques de recerca i avaluació en un entorn web, per exemple, verificant i comparant dades, determinant la rellevància i la precisió de la informació. Us proporcionarem pautes per a cada tasca, que cal seguir. El projecte ofereix una varietat de tasques i us pagarem per tasca que realitzeu.

Requirements

Competència professional en anglès i espanyol.
Ha d'estar vivint a Espanya durant els darrers dos anys.
Capacitat per seguir pautes i investigar en línia utilitzant motors de cerca, mapes en línia i informació de llocs web.
Ha d'estar familiaritzat amb negocis (actuals i passats), mitjans de comunicació, esports, notícies, xarxes socials i assumptes culturals actuals i històrics a Canadà.
Estar interessat a treballar en una àmplia sèrie de tasques (per exemple, notícies, tasques d'àudio, rellevància)

Els sol·licitants han de tenir 18 anys o més. S'ha d'adjuntar la verificació d'identificació en enviar la vostra sol·licitud.

Per treballar en aquest projecte caldrà passar per un procés de selecció estàndard (que inclou aprovar una avaluació). Aquest és un
projecte a llarg termini i, de vegades, el seu treball estarà subjecte a controls de qualitat.

Número de vacants ofertades:

1

Tipus de contracte

Autònom

Jornada laboral

Flexible

Salari

No disponible

Altres beneficis

  • Flexibilitat horària

Altres ofertes que et poden interessar

Aplica a aquesta ofertaSubscriu-te al nostre butlletí

Comparteix aquesta oferta amb algú a qui li pot ser útil:

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram