Com pots pal·liar el sedentarisme al teletreballar?

El teletreball pot portar a un estil de vida sedentari a causa de la manca d’activitat física que comporta treballar des de casa.

Et presentem algunes estratègies:

Programa’t descansos actius al llarg del dia per moure't i estirar-te una mica. Caminar per la casa, pujar-baixar escales,  fer alguns estiraments o exercicis simples et pot ajudar a trencar la monotonia de seure tot el dia.

Si tens temps lliure durant el teu dia de teletreball surt a caminar, ves amb bicicleta, o fes alguna activitat física que t'agradi. Ni que sigui un passeig al matí o una sessió d'exercicis a casa abans de començar a treballar.

Fer servir una taula de peu, et permetrà treballar dempeus en lloc d'assegut tot el dia, cosa que pot millorar la postura i augmentar l'activitat física durant el dia.

Utilitza una app o dispositiu per monitoritzar la teva activitat física, per saber quants passos has fet, quant de temps has estat assegut, i altres dades que poden motivar-te a moure't més.

Fer exercici, bellugar-te durant el dia no només beneficia la teva salut física, sinó que també millora la teva salut mental i pot augmentar la productivitat a la feina.

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram