Com estalviar electricitat teletreballant?

  • Aprofita la llum natural: Si és possible, treballa a prop d'una finestra o una habitació amb llum natural. Això pot ajudar a reduir la necessitat dil·luminació artificial.
  • Ajusta la brillantor de la pantalla: Configura la brillantor del monitor o pantalla perquè sigui còmode per a tu treballar, no massa brillant. Una pantalla més brillant consumeix més energia.
  • Desconnecta els dispositius electrònics quan no els utilitzis: Si no utilitzes una impressora, un escàner, un carregador de bateria o un altre dispositiu electrònic, desconnecta'ls de la presa de corrent. Fins i tot en mode d'espera, alguns dispositius electrònics segueixen consumint energia.
  • Utilitza una regleta d'endolls: Connecta tots els dispositius electrònics a una regleta d'endolls amb interruptor per apagar-los tots d'una vegada quan no els utilitzis.
  • Utilitza un llum d'escriptori LED: Si necessites un llum per treballar, fes servir un llum LED en lloc d'un llum de llum incandescent. Els llums LED usen menys energia i duren més que els llums incandescents.
  • Configura l'estalvi d'energia al teu ordinador: Configura el teu ordinador perquè s'apagui automàticament després d'un període de temps d'inactivitat. També pots ajustar la brillantor de la pantalla i la velocitat del ventilador per reduir el consum d'energia.
  • Estalvia en aire condicionat i calefacció: Si tens control sobre la temperatura a casa teva, ajusta el termòstat perquè l'aire condicionat o la calefacció s'encengui només quan sigui necessari. També pots mantenir les cortines tancades per bloquejar la calor del sol a l'estiu i el fred a l'hivern.

Seguint aquests consells, pots estalviar energia i reduir els costos d'electricitat mentre treballes des de casa.

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram