5 Consells si ets una empresa que vol implementar el teletreball

Si ets una empresa que està considerant implementar el teletreball com a opció per als teus treballadors, aquí tens alguns consells per fer-ho de manera eficaç:

  1. Comunica clara i obertament als teus treballadors sobre les expectatives i les normes relacionades amb el teletreball. Això inclou hores de treball esperades, freqüència de comunicació amb els companys de feina i expectatives de productivitat.
  2. Proporciona l'equipament i les eines adequades per a treballar des de casa. Això pot incloure coses com ordinadors, tauletes, telèfons mòbils i accés a les eines de treball necessàries.
  3. Estableix sistemes de comunicació eficaços per mantenir la connexió amb els treballadors que treballen des de casa. Això pot incloure coses com videoconferències, missatgeria instantània i trucades de veu.
  4. Fomenta un ambient de treball saludable i inclusiu per als treballadors que treballen des de casa. Això pot incloure coses com reunions periòdiques per revisar l'avantatge i l'equilibri entre la vida personal i laboral dels treballadors.
  5. Revisa i actualitza les polítiques de l'empresa per assegurar que són coherents amb el teletreball. Això pot incloure coses com la política de vacances, la política de baixes per malaltia i la política de descans.

En resum, implementar el teletreball com a opció per als teus treballadors pot ser beneficiós tant per a l'empresa com per als treballadors. Amb una comunicació clara, l'equipament adequat, sistemes de comunicació eficaços i polítiques actualitzades, pots tenir una transició fluida i beneficiosa per a tots.

Compartir

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram