Oferta publicada el 04/11/21
Màrqueting i comunicació

Tècnic/a màrqueting i comunicació digital

Oficina de treball del SOC

Descripció de la oferta

OFERTA PER A TREBALLADORS AMB DISCAPACITAT RECONEGUDA =>33%

 BARCELONA - BARCELONÈS - 08035 BARCELONA

Detall de les funcions del lloc de feina

Crear i publicar contingut digital (vídeos, testimonis, notícies, etc.), amb l'objectiu de mostrar l'activitat i diversitat de la comunitat d'Alumni, coordinant el treball amb proveïdors externs i altres àrees de l'organització. Gestionar els canals digitals dirigits a la comunitat Alumni (àrea privada web, xarxes socials, etc.) i assegurar l'actualització de la informació relativa a Alumni en els canals de comunicació existents en l'organització (intranet, web, newsletter corporatives, Memòria Anual, etc.) Participar en el projecte de redisseny del web de la UOC, per definir els continguts, funcionalitats i requisits de l'Àrea d'Alumni. Desenvolupar i reforçar el to de veu/branding definit per l'Àrea en els diferents canals digitals (web, xarxes socials), i assegurant l'alineació amb el posicionament de marca de UOC. Executar campanyes digitals (omnicanal) dirigides a la comunitat Alumni, segons els objectius d'engagement i fundraising de l'Àrea. Realitzar l'avaluació, informe i seguiment de les activitats i campanyes realitzades, i elaborar els informes de resultats, seguiment i impacte corresponents. Col·laborar amb els altres membres de l'equip en el disseny i implementació dels cicles de comunicació d'Alumni en els diferents canals. Contribuir al desenvolupament i implementació del pla de filantropia orientat al col·lectiu Alumni.

Requisits

 • Experiència 2 anys. Experiència demostrada en posició similar, preferentment en el sector universitari o equivalent, desenvolupant activitats de màrqueting i comunicació en canals digitals per al desenvolupament d'estratègies de vinculació amb col·lectius.
 • TÍTOL DE GRAU
 • espanyol (parlat superior, escrit superior)
 • anglès (parlat superior, escrit superior)
 • català (parlat superior, escrit superior)
 • Competències / coneixements: Capacitat de coordinació, organització i planificació. Iniciativa, capacitat de treballar de forma autònoma i buscar solucions creatives per als problemes i reptes constants. Capacitat de treball en equip i col·laboració. Discreció i confidencialitat. Coneixement i experiència fent servir CMS’ s (Wordpress, Adobe Suite, Drupal, Hubspot, etc.) i en la gestió de continguts per a webs, especialment espais d'àrees privades (per a estudiants, per a clients, etc.) Coneixement i experiència en màrqueting digital multicanal. Coneixement i experiència usant CRM’ s (Salesforce, Hubspot, Microsoft Dynamics, etc.)

Condicions del lloc de treball

 • Contracte laboral temporal (7 mesos)
 • Jornada completa
 • Salari mensual brut des de '1571' fins a '1785'
 • Altres beneficis: Modalitat de treball mixt (presencial/teletreball) Horari flexible

Tipus de contracte

Durada determinada

Durada del contracte

7 mesos

Jornada laboral

Flexible

Salari

Entre €18.000 i €21.400

Altres beneficis

 • Flexibilitat horària

Altres ofertes que et poden interessar

Aplica a aquesta ofertaSubscriu-te al nostre butlletí

Comparteix aquesta oferta amb algú a qui li pot ser útil:

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram