Oferta publicada el 02/10/21

Principal Bioestadístic

Clinipace
Enginyeria i tècnica

Descripció de la oferta

DESCRIPCIÓ TRADUÏDA AUTOMÀTICAMENT DE L'ANGLÈS

Ubicació de la tasca: Espanya, amb base a casa


Resum de la tasca:

Proporciona tots els serveis bioestadístics per complir els requisits de tots els clients de dMed Clinipace, incloent-hi l'anàlisi clínica global (GCA), i altres estudis de tipus.


Dures i responsabilitats de la tasca:

S'espera que un bioestadístic principal sigui un bioestadístic sènior molt exitós que estableixi l'excel·lència en una o més àrees que proporcionen un lideratge únic a la Clinipace. Exemples d'àrees d'excel·lència inclouen però no es limiten a:

Comunicació oral i escrita amb agències reguladores.
Perícia especial en mètodes analítics estadístics més complexos no ben coneguts per tots els bioestadístics.
Perícia establerta en una àrea terapèutica mèdica.
Es va establir una relació d'alt nivell a llarg termini amb un patrocinador de Clinipace.
Treball d'alta qualitat global i una forta reputació pel coneixement estadístic.
El lideratge i les habilitats organitzatives per planificar, supervisar, implementar i supervisar els processos estadístics per a múltiples assajos clínics.
La capacitat demostrada per a adaptar-se i adaptar-se a les prioritats canviants i abordar la incertesa i els riscos.
Pot ser que se li donin algunes responsabilitats de supervisió per al personal més jove o les àrees de departament.

Responsabilitats de supervisió:

Cap responsabilitat de supervisió.

 

Requisits de la tasca:


Educació

PhD o Masters en estadística o àrea relacionada, o grau equivalent globalment

Experiència

PhD + 7-10 anys (o MS + 10 anys) experiència en medis farmacèutics, CRO o relacionats.

Habilitats/Competències

Habilitats interpersonals i de comunicació: excel·lents habilitats de comunicació escrita i oral, incloent l'escriptura tècnica de tots els resultats estadístics.
Capacitat per desenvolupar presentacions professionals per presentar problemes estadístics i solucions als clients internament.
Capacitat per aprendre i manejar mètodes estadístics nous o poc coneguts.
Capacitat per trobar els recursos escrits necessaris i interaccionar amb altres membres del personal de Biostat amb la familiaritat necessària.
La voluntat de compartir experiència amb els membres del personal més jove.

Capacitats

Una àmplia comprensió excel·lent dels mètodes i les qüestions estadístiques. Demostra el lideratge en diverses àrees d'estadístiques.
Té una experiència desenvolupada en àrees terapèutiques d'1-2.
Garanteix la qualitat estadística: Revisa i controla la qualitat de les tasques estadístiques i els lliuraments de projectes proporcionats per l'equip de projectes estadístics.
Profund coneixement de treball del procés de desenvolupament de fàrmacs clínics: comprensió en profunditat de les fases d'assaigs clínics i consideracions estadístiques rellevants que s'apliquen als estudis de Fase I-IV i conceptes de no-inferioritat.
Té un fort coneixement de les directrius del PCP i de la ICH i d'altres directrius reguladores relacionades amb les estadístiques.
Desenvolupa la capacitat d'interactuar amb les agències reguladores en nom dels assumptes patrocinadors. Aquesta capacitat inclouria la capacitat d'escriure informes estadístics i/o presentar arguments orals a aquestes agències.
Capacitat per servir com a gestor de projectes per als estudis GCA. Coordina mantenir les tasques i les activitats del projecte d'acord amb les línies de temps i el pressupost acordats.
aptituds excel·lents de formació i presentació: Té la capacitat de comunicar clarament conceptes estadístics i formar i desenvolupar personal amb èxit a través de l'entrenament i les presentacions.
Una forta comprensió dels procediments departamentals i de l'empresa que es relacionen amb les tasques que es realitzen de manera rutinària: una comprensió forta de tots els SOPs departamentals i una bona comprensió de tots els SOP de l'empresa requerida.
La familiaritat amb les àrees funcionals de Clinipace amb les quals la bioestadística interacciona regularment (propostes, finances, operacions clíniques, gestió de dades, escriptura mèdica), i actualitza el personal apropiat pel que fa als canvis d'abast del projecte que poden afectar les seves àrees.
Donar suport al procés de desenvolupament empresarial a través del procés de la RFP, les defenses de les ofertes, l'assistència a les reunions científiques, etc.

DMed Clinipace no pot oferir cap patrocini de VISAT o similar, heu de ser elegible per treballar a Espanya sense patrocini

Jornada laboral

Flexible

Salari

No disponible

Altres ofertes que et poden interessar

Joier
DIVAINteam
Comptable Senior
SPIN (Grup Ford)
Web Developer
Empresa de programació
Psicolèg/oga clínic
Psicología & Infertilidad
Aplica a aquesta ofertaSubscriu-te al nostre butlletí

Comparteix aquesta oferta amb algú a qui li pot ser útil:

Teletreballa.com

info@teletreballa.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram