Oferta publicada el 02/10/21

Gestor de Models de Risc

Revolut
Administració d'empreses

Descripció de la oferta

DESCRIPCIÓ TRADUÏDA AUTOMÀTICAMENT DE L'ANGLÈS

Quant al rol

El nostre equip de validació del model és responsable de validar els models de risc de Revolut i realitzar la supervisió del risc del model. L'àmplia varietat de models a Revolut i les responsabilitats de l'equip, el converteixen en la unitat amb la visió general més àmplia de l'anàlisi i modelatge de l'empresa. Les activitats realitzades per l'equip inclouen no només la validació de models existents, sinó també la construcció de models desafiadors que proven el potencial i l'eficiència dels processos existents. Els objectius clau de la funció són: (1) assegurar que els models són fiables, "adaptats per al propòsit", actuen de manera adequada i compleixen amb les polítiques internes i els reglaments externs, (2) augmentar la comprensió de les limitacions i febleses d'un model, (3) contribuir a les millores del model en curs, per exemple, desafiant els supòsits subjacents. L'equip publica informes detallats de validació que aborden aquests objectius, resumint el model i les seves limitacions, i emetent recomanacions per a la millora del model.

Què faràs

Com a validador de models, realitzareu les següents activitats:

Realitza una revisió tècnica dels models de risc i de negocis. Les principals àrees d'atenció són l'avaluació de la solidesa conceptual, el rendiment i l'aplicació d'un model, així com el compliment de la regulació i la realització d'anàlisis quantitatives, proves independents i reptes dels models.
Escrivint informes de validació detallats i d'alta qualitat. Aquestes inclouen una avaluació de riscos model i recomanacions per a la millora de models.
Interaccionar amb els desenvolupadors de models, la gestió d'alt nivell, l'auditoria interna i externa, els reguladors, etc., en la qual es debatrà i es desafiarà el seu informe i les seves recomanacions.
El seu àmbit d'aplicació és ampli i inclou: el capital regulador i econòmic, el mercat, el crèdit i els models de risc operacionals com la salvaguarda de les conciliacions, la RVA, les proves de resistència, IRRBB, EaR, EvE, els models utilitzats per al Risk Appetite Framework, així com els models utilitzats per a fins comercials interns, com la predicció del comportament del client i el suport a les decisions de gestió.
Mantenir la infraestructura de gestió de riscos de models, com l'inventari de models i els processos de validació.

Quines habilitats necessitareu

Graduat en una disciplina quantitativa, per exemple (financera) matemàtiques, física teòrica, economia, estadística/economètrica, aprenentatge automàtic, ciència/enginyeria de dades o similar, almenys a nivell mestre. És desitjable un doctorat i/o qualificació addicional (per exemple, el segon màster en una de les disciplines anteriors).
Com a mínim 2 anys d'experiència laboral rellevant en un paper quantitatiu en la indústria financera (per exemple, modelador, validador de models, gestor de riscos quantitatius, desenvolupador quantitatiu, consultor quantitatiu) o en empreses de tecnologia/inici com a científic de dades/motor que està ansiós per obtenir experiència en finances i risc.

Core

Coneixement de les metodologies de mesurament i gestió de riscos financers
Coneixement dels requisits reglamentaris relatius a la gestió de riscos i modelatge (risc)
Coneixement i experiència amb finances matemàtiques i estadístiques/econometria
Coneixement dels mercats financers productes
Experiència amb SQL i Python
Una bona comunicació i la influència de les habilitats en una àmplia gamma d'interessats, plena competència empresarial en anglès

Desitjable - pot substituir algunes de les habilitats bàsiques

Coneixement i experiència en ciència de dades i implementació d'algoritmes computacionals rellevants
Coneixement i experiència en enginyeria de dades/programari i d'infraestructura rellevant.

Jornada laboral

Flexible

Salari

No disponible

Altres ofertes que et poden interessar

Joier
DIVAINteam
Comptable Senior
SPIN (Grup Ford)
Web Developer
Empresa de programació
Psicolèg/oga clínic
Psicología & Infertilidad
Aplica a aquesta ofertaSubscriu-te al nostre butlletí

Comparteix aquesta oferta amb algú a qui li pot ser útil:

Teletreballa.com

info@teletreballa.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram