Oferta publicada el 23/01/22
Informàtica i telecomunicacions

Desenvolupador Senior Frontend React

Celonis

Descripció de la oferta

DESCRIPCIÓ TRADUÏDA AUTOMÀTICAMENT DE L'ANGLÈS

Som Celonis, l'empresa de programari de mineria de processos líder a nivell mundial i una de les empreses SaaS de més ràpid creixement en el món. Creiem que totes les empreses poden desbloquejar tota la seva capacitat d'execució, i per a això, necessitem que s'uneixi a nosaltres com a enginyer frontend sènior.

L'equip:

S'unirà a l'equip d'enginyers de plataforma que és responsable de construir una plataforma de transmissió de dades en Celonis. L'equip manté i millora constantment la configuració, la seguretat i la interfície de la plataforma per a simplificar l'experiència de l'usuari quan es tracta d'una configuració complexa de l'ecosistema. La nostra interfície interactiva ajuda als clients a comprendre i mantenir les tasques diàries quan treballen amb aplicacions empresarials a gran escala llestes per a producció. També som responsables de la seguretat, l'autenticació i l'autorització, l'auditoria, els rols i permisos dels usuaris i molt més.

El paper:

Reportaràs al líder de l'equip de l'equip d'enginyers de plataformes i treballaràs amb React, Typescript, així com amb Kafka, Github i Jira.

El treball que faràs:

Com a enginyer sènior de UI de l'equip de transmissió de dades de Celonis:
Participi en totes les etapes del procés de desenvolupament, des de la recopilació de requisits fins a la implementació i les proves.
Treballi en equips multidisciplinaris i col·labori estretament amb disciplines veïnes, com a dissenyadors de UX, desenvolupadors back-end, DevOps, gerents de productes
Participi en un entorn Agile, amb objectius clars i llançaments ràpids.
Participa en sessions d'intercanvi de coneixement amb la resta d'Enginyers de UI o en sessions de tota l'empresa.
Utilitzi la seva experiència en programació funcional i tecnologies front-end per a tenir un impacte directe en la resta del producte.
Ajudar a millorar i assessorar els membres de l'equip existents
Utilitzi les últimes eines, biblioteques i marcs disponibles en l'espai front-end, com React, Typescript, rxjs, Cypress, Webpack/Yarn/Lerna, Ramda, etc.
Ajudi a construir la plataforma DataOps del futur
Les qualificacions que necessites:
Experiència comprovada en desenvolupament front-end, amb un enfocament en la creació d'aplicacions web d'una sola pàgina.
Capacitat per a escriure codi net i comprendre quan s'ha de refactoritzar una part particular del codi, quin tipus de patrons de disseny usar, etc.
Excel·lent coneixement de JavaScript, des dels seus tancaments, abastos i característiques d'ES6+.
Experiència en la construcció de sistemes de disseny amb Styled Components, Typescript i ReactJS.
Conceptes avançats de React i patrons de disseny.
Sòlids coneixements d'HTML i CSS i capacitat per a estructurar dissenys amb una estructura mínima i clara.
Coneixements pràctics sobre maneres de depurar codi, investigar problemes de rendiment, realitzar un seguiment dels problemes i solucionar-los
Experiència amb marcs de prova com JEST, React Testing Library i Cypress.
El que Celonis pot oferir-te:
L'oportunitat única de treballar dins d'una nova categoria de tecnologia, Execution Management
Flexibilitat d'ubicació! L'opció de treballar des dels nostres Tech Hubs en un model híbrid, o totalment remot des d'una de les nostres ubicacions seleccionades
Inversió en el seu creixement personal i desenvolupament d'habilitats (trajectòries professionals clares, oportunitats de mobilitat interna, tutories, estipendio de desenvolupament anual)
Excel·lents paquets de compensació i beneficis (opcions de compra d'accions, 401(K), temps lliure generós, llicència per paternitat i més)
Suport per a treballar des de casa (eines d'atenció plena com Headspace, estipendio mensual de treball remot, horaris de treball flexibles, esdeveniments i tallers virtuals)
Un equip global i en creixement de celonautas de diversos orígens per a aprendre i treballar amb
Una cultura oberta amb equips innovadors i autònoms
Comunitats de recursos per a empleats per a ajudar-ho a sentir-se connectat, valorat i vist (Mujeres@celonis, Padres@celonis, Orgullo@celonis, Resiliencia@celonis i més)
Un conjunt clar de valors de l'empresa que guien tot el que fem: viure pel valor del client, el millor equipo gana, som amos i la Terra és el nostre futur
Sobre nosaltres

Celonis creu que cada empresa pot desbloquejar tota la seva capacitat d'execució. Impulsat pel seu nucli de mineria de processos líder en el mercat, Celonis Execution Management System proporciona un conjunt d'aplicacions i capacitats de plataforma i estudi de desenvolupadors per a executius de negocis i usuaris per a eliminar milers de milions en ineficiències corporatives. Celonis té milers de clients globals i té la seva seu a Munic, Alemanya i la ciutat de Nova York, els EUA, amb 15 oficines a tot el món.

Celonis és un ocupador que ofereix igualtat d'oportunitats. Celebrem la diversitat i ens comprometem a crear un entorn inclusiu per a tots els empleats. Diferent ens fa millors.

Tipus de contracte

Indefinit

Jornada laboral

Flexible

Salari

No disponible

Altres beneficis

  • Retribució flexible

Altres ofertes que et poden interessar

Aplica a aquesta ofertaSubscriu-te al nostre butlletí

Comparteix aquesta oferta amb algú a qui li pot ser útil:

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram