Oferta publicada el 12/01/22
Informàtica i telecomunicacions

Desenvolupador/a .NET

Idealista

Tipus de contracte

Indefinit

Jornada laboral

Flexible

Salari

No disponible

Comentaris

Ets un apassionat de la programació?

En idealista, estem buscant un/a desenvolupador/a de programari . *Net per al nostre equip de tecnologia.

Sí que t'agrada estar envoltat de buen@s *compañer@s, treballar amb bon rotllo i en un ambient col·laboratiu continua llegint! segur que idealista t'agradarà

Què faràs?

Treballaràs al costat dels teus *compañer@s de l'equip desenvolupant noves funcionalitats.
Tindràs un tracte fluid amb la gent de negoci per a poder entendre les seves necessitats i problemes. A més, treballaràs braç a braç amb el nostre equip de producte i *UX per a aportar una visió tècnica a les solucions que definim per a aquests.
Ajudaràs al fet que la plataforma estigui estable…Sí, en idealista també tenim *bugs, així que hauràs d'ajudar a identificar-los i solucionar-los.

Què t'oferim?

Aquí va:

Podràs veure l'impacte directe del teu treball en una de les webs de referència tant a Espanya, com a Itàlia i Portugal. Per als quals no ho hàgiu viscut ja: no sabeu el pessigolleig que dona en el budell la primera vegada que veus alguna cosa que has fet en una plataforma que utilitzen milions de persones.
Som remalnom *Friendly 🙂
Oficines en el centre de Madrid i *distribuídas en entorns de treball col·laboratius per si et ve de gust algun dia anar a la *ofi.
Aprendràs. Ho diem de debò. La plataforma va evolucionant constantment, i d'aquí traiem munt de xerrades internes, posts, tallers… que fan que el coneixement flueixi.
A més... patrocinem esdeveniments, acudim a ells i fem *meetups en l'oficina. És tan important aprendre com ensenyar als teus *compis!
A més del teu salari, podràs acollir-te a un pla de retribució flexible (targeta de transport, xecs gurmet, assegurança mèdica…) del qual et podràs beneficiar des del primer dia.
Classes d'Inglés, italià i portuguès.
Fruita fresca i cafè sempre disponible en la cuina.
També tenim *fisio i classes de ioga … perquè per a nosaltres el més important és cuidar dels nostres idealistes!
A més de treballar, ens agrada passar-ho bé, per això que si t'uneixes a les nostres família, cada mes celebraràs alguna cosa…Halloween, Sant Valentí, Nadal,…T'ho passaràs molt bé!
Què esperem de tu?

Tens almenys 1 any d'experiència desenvolupant el *backend d'alguna aplicació, i ens pots parlar d'això.
Nosotr@s treballem principalment amb . *Net C#però el que de veritat ens interessa és que tinguis uns certs fonaments de programació ben assentats: no importa amb el que quin hagis treballat fins ara.
No et quedes en el “que funcioni val”. Nosotr@s donem molt valor tant a les bones pràctiques, com a definir dissenys i arquitectures que ens permetin estendre la plataforma de manera sostenible. Així que esperem que aquests siguin termes als quals tu també els donis importància
Nosotr@s treballem en equip. L'equip són els teus *compañer@s; però també ho és la gent de producte i *UX, així com la gent de negoci, etc.
T'agrada aquest món. I t'encanta saber que hauràs d'estar aprenent durant tota la teva vida laboral. A més, ets prou humil com per a acceptar els ensenyaments dels teus companys, i prou generós com per a compartir amb ells el teu coneixement 🙂
Tens curiositat i iniciativa. Al final, aquest treball va dels problemes que som capaços de resoldre i de com aconseguim fer-ho. Així que s'espera de tu que siguis capaç d'analitzar, preguntar, demanar ajuda (i oferir-la), i saber plantejar solucions a aquests.

Quines altres coses són un plus?

A més d'haver-te pegat amb la part de *backend, tens soltesa amb el *front.
Sents curiositat i has experimentat almenys amb altres paradigmes de programació com la programació funcional.
Valorem a més que et desemboliquis mínimament en la llengua de *Sheakespeare. A nivell de lectura és indispensable, perquè el 80% del material tècnic en la nostra professió és en anglès. Si a més ho parles amb una certa soltesa, moltíssim millor!

Estem desitjant conèixer-te i que ens coneguis.

Acceptes el repte?

Altres ofertes que et poden interessar

Aplica a aquesta ofertaSubscriu-te al nostre butlletí

Comparteix aquesta oferta amb algú a qui li pot ser útil:

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram