Oferta publicada el 15/11/21

Coordinador/a serveis recursos humans

Avan Servicios Externos S.L
Recursos humans

Descripció de la oferta

Detall de les funcions del lloc de feina

Les seves funcions es centraran en: -Atenció de trucades telefòniques. -Planificació del personal de plantilla (Horaris, Vacances, Incidències, Control horari, PRL, etc.). -Actualització de la BBDD de personal contractat i clients. -Realització de les operatives dels serveis (descripcions i funcions dels serveis). -Planificació i realització de visites periòdiques als serveis per reunir-se amb treballadors/es (2-3 dies al mes s’hauran de fer visites presencials als treballadors). -Realització de protocols de noves polítiques de RRHH. -Implementació de nous sistemes de BBDD o administratius de control i supervisió. -Elaboració de Plantilles i Protocols. -Selecció de personal i gestió de la BBDD de candidats/es. -Contractació i alta de nou personal contractat. -Altres tasques administratives.

Requisits

  • Experiència 12 mesos. -Valorable experiència en el àrea de recursos humans, en administració, gestió i selecció de personal. Coneixement informàtic a nivell d’usuari (paquet office, programes de gestió de BBDD, xarxes socials). -Llicenciatura en Psicologia, Relacions Laborals o similar. -Persona proactiva, amb do de gents, dinàmica, empàtica, resolutiva, capacitat d’aprenentatge i treball en equip. -Disposar de vehicle (cotxe o moto) pels desplaçaments als centres on es desenvolupen els serveis. -Valorable disposar certificat de discapacitat.
  • LLICENCIATURA O ENGINYERIA
  • Disponibilitat de vehicle

Condicions del lloc de treball

  • Contracte laboral indefinit
  • Jornada completa
  • Altres beneficis: -Incorporació immediata -Contractació estable -Teletreball -Horari de 9 a 14 i de 16 a 19 de dilluns a divendres, amb atenció telefònica els caps de setmana alterns (una cada tres setmanes) -21.000 € bruts anuals per 12 pagues + 100 € mensuals amb targeta de benzina.

Tipus de contracte

Indefinit

Jornada laboral

Completa

Salari

21.000€

Altres beneficis

  • Retribució flexible

Altres ofertes que et poden interessar

Aplica a aquesta ofertaSubscriu-te al nostre butlletí

Comparteix aquesta oferta amb algú a qui li pot ser útil:

Teletreballa.com

info@teletreballa.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram