Oferta publicada el 06/11/21

Consultor/a júnior -Residus

Lavola 1981
Administració d'empreses

Descripció de la oferta

Seleccionem a una persona organitzada, amb bones habilitats comunicatives, proactiva, amb disposició per l’aprenentatge, que conegui el sector dels residus municipals i que senti afinitat amb els valors i objectius de la nostra empresa per tal d’incorporar-se com a Consultor/a Júnior a la solució de Residus.

 BARCELONA - BARCELONÈS - 08022 BARCELONA

Detall de les funcions del lloc de feina

La teva missió serà donar suport a l'equip consultiu en el desenvolupament de tasques tècniques i administratives (cercar informació, tractar i analitzar dades, elaborar informes, etc.) derivades dels projectes relacionats amb els residus municipals:  Donar suport en del disseny de serveis de recollida de residus, neteja viària i deixalleries.  Redactar memòries i informes diversos.  Donar suport en la redacció d’ofertes per licitacions públiques i sector privat (diagnosi, cerca d’informació i anàlisis de dades).  Resoldre dubtes i fer seguiment de les demandes dels clients.  Altres tasques derivades de les necessitats dels projectes.

Requisits

  • TÍTOL DE GRAU
  • títol de grau - ciències ambientals
  • Competències / coneixements:  Formació: Grau (o diplomatura o llicenciatura) en Ciències Ambientals, Biologia, Química, Enginyeria o titulació similar.  Idiomes: castellà i català (bilingüe) i anglès (B2).  Competències clau: compromís, flexibilitat, alta adaptabilitat al canvi, proactivitat, empoderament personal i intel·ligència emocional, planificació, orientació a l’assoliment d’objectius i iniciativa.  Es valorarà: o Formació de Màster o Postgrau relacionat amb els residus. o Conèixer les eines de Sistemes d’Informació Geogràfica SIG (ArcGIS o QGIs). o Estar al corrent de la normativa aplicada al sector dels residus. o Haver treballat en empreses de serveis urbans, consultories especialitzades en residus municipals o en ajuntaments a l'àrea de Residus.  Disponibilitat per desplaçar-se.

Condicions del lloc de treball

  • Contracte laboral indiferent
  • Jornada completa
  • Altres beneficis:  Formar part d'una organització que treballa per aconseguir un món més sostenible.  Bon ambient de treball.  Formació, projecció i carrera professional dins de la empresa.  Teletreball.  Participació en projectes d’iniciativa social.  Oportunitats internacionals i xarxa de contactes global.  Retribució negociable segons expertesa aportada per la persona candidata.  Retribució flexible (assegurança mèdica, guarderia, menjar i/o tiquet transport).  Incorporació immediata.  Estabilitat laboral i creixement.  Ubicació del lloc de treball: Barcelona o Manlleu.  Jornada completa en horari flexible (de dilluns a dijous de 8 h a 17 h i els divendres de 8h a 15h).

Tipus de contracte

Indefinit

Jornada laboral

Completa

Salari

No disponible

Altres beneficis

  • Flexibilitat horària

Altres ofertes que et poden interessar

Aplica a aquesta ofertaSubscriu-te al nostre butlletí

Comparteix aquesta oferta amb algú a qui li pot ser útil:

Teletreballa.com

info@teletreballa.com
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram