Oferta publicada el 17/11/21
Màrqueting i comunicació

Community Manager

Radical Armour

Descripció de la oferta

DESCRIPCIÓ TRADUÏDA AUTOMÀTICAMENT DEL CASTELLÀ

L'Empresa

Som Radical Armour, els pioners de les peces de protecció antiganivet. Protegim als qui ens protegeixen. Fundada en 2021, volem revolucionar la protecció de les persones que treballen en el sector de la seguretat privada i pública d'Espanya.

En 2022, planegem protegir les persones de les principals ciutats d'Europa, millorant la seguretat dels treballadors gràcies a la nostra tecnologia exclusiva patentada.

Vivim en un món perillós, ja sigui de vigilant de seguretat, policia o militar, la violència està a l'ordre del dia. És per això, que en Radical Armour ens dediquem al fet que la protecció de les persones sigui cada dia més eficaç i adequada. A més d'amb les nostres solucions, creiem que podem aportar a la societat sent una empresa familiar, pròxima i accessible.

Si bé existeix una prima línia entre les marques i els humans, la capacitat de representar-nos d'alguna manera com una empresa pròxima a través de les xarxes socials és vital. Ens capacita en Radical Armour per a garantir experiències reeixides per als nostres usuaris.

Les xarxes socials ens permeten proporcionar contingut rellevant per a cada individu i recomanar cada producte segons l'ús i nivell de protecció que oferim en Radical Armour. A més, creem cultura, ja que, com el nostre nom diu, volem ser referència d'un canvi radical en la protecció del treballador de la seguretat, perquè cada dia se salvin vides.

Sabem que no és fàcil aconseguir un canvi social tan gran, però des del primer dia, estem més que convençuts que l'aconseguirem, involucrant a tots el ventall de persones que conformar la seguretat a Espanya.

Uneix-te a nosaltres en l'aventura de Radical Armour com a especialista en xarxes socials si desitges promoure la nostra marca mitjançant l'ús ètic de les oportunitats que brinden les xarxes socials.


El Rol

Busquem una persona amb molta motivació i astúcia per a iniciar-nos en les xarxes socials. El community manager ajudarà a impulsar la nostra imatge de la següent manera: d'una banda, ens donarà a conèixer als nostres targets i conscienciarà a la societat de la importància d'una bona protecció del treballador de la seguretat. A més, desenvoluparà i presentarà coneixements sobre el rumb del sector en les xarxes socials.


Busquem a algú que sigui capaç d'iniciar-nos en les xarxes socials i que siguem tendència. Es busca a algú que creï contingut multimèdia divertit i atractiu, principalment en LinkedIn i Instagram. Crea continguts pel teu compte! Nosaltres t'ajudarem amb l'estratègia a seguir en les xarxes.

Aptituds
- Experiència prèvia mínima de 1-2 anys en una agència de Mitjà social o Departament de Màrqueting.

- Excel·lent domini de l'ús de les principals xarxes socials (LinkedIn, Instagram Facebook…), tant a nivell d'usuari com en el seu vessant business:

- Nadiu en espanyol i nivell molt alt d'anglès parlat i escrit. (Es valora alemany i francès)

- Excel·lent comunicació escrita.

- Capacitat creativa per a proposar i desenvolupar plans de contingut.

- Enteniment i domini del llenguatge utilitzat pels usuaris en xarxes socials.

- Alt coneixement de les últimes tendències existents en l'entorn digital i de les xarxes socials.

- Coneixement i maneig d'eines de monitoratge i gestió en xarxes socials.

- Actitud pràctica i creativa: no tenir por d'agafar una càmera i fer una sessió de fotos.

- Experiència amb eines de disseny i / o fotografia

- Un desig de fer les coses convencionals de manera creativa i disruptiva

- Amb seu a Barcelona

Beneficis
- Una oportunitat única en la carrera de treballar amb una empresa única i tecnològicament avançada en el sector de la defensa.

- Iniciar una revolució social en la protecció de les persones

- Desenvolupar les teves habilitats comercials per al futur digital.

- Oportunitats de desenvolupament versàtils.

- Cultura d'empresa oberta, respectuosa i divertida.

- Tenir un impacte real en el creixement i l'evolució de l'empresa.

- Treballa amb persones que estimen el que fan tots els dies.

- Descompte per a empleats.

- Salari competitiu.

Jornada laboral

Flexible

Salari

No disponible

Altres ofertes que et poden interessar

Aplica a aquesta ofertaSubscriu-te al nostre butlletí

Comparteix aquesta oferta amb algú a qui li pot ser útil:

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram